۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۹:۱۶

جهاد صرفه جویی - ۲۶

استاندار بوشهر: صرفه‌جویی در مصرف انرژی یک ضرورت است

استاندار بوشهر: صرفه‌جویی در مصرف انرژی یک ضرورت است

بوشهر- استاندار بوشهر گفت: استفاده از وسایل سرمایشی در فصل گرم سال افزایش می‌یابد و در این شرایط صرفه‌جویی در مصرف انرژی یک ضرورت است.

ارسلان زارع در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با وجود اقداماتی که دشمنان آمریکایی صهیونیستی در جنگ اخیر برای ضربه زدن به بخش نفت و گاز و انرژی انجام دادند ولی تامین سوخت و انرژی مردم به صورت پایدار انجام شده است.

وی به نقش مردم در شرایط مختلف اشاره کرد و ادامه داد: مردم همواره همراهی خوبی در زمینه مصرف انرژی داشته‌اند و انتظار می‌رود اکنون نیز در این زمینه همراهی و همکاری خوبی برای مدیریت مصرف انرژی داشته باشند.

استاندار بوشهر با اشاره به در پیش بودن فصل گرما خاطرنشان کرد: در استان بوشهر و جنوب کشور استفاده از وسایل سرمایشی در این فصل افزایش می‌یابد و در این شرایط صرفه‌جویی در مصرف انرژی یک ضرورت است.

وی تاکید کرد: با همراهی و همکاری مردم در صرفه‌جویی مصرف برق امید داریم که شاهد وقفه‌ای در ارائه خدمات را شاهد نباشیم.

کد مطلب 6825159

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha